Bryn Serum – (Aphro Celina)

699,00 DKK

Dokumenteret virkningsfuld øjenbrynserum, der kan hjælpe til at få smukkere, fyldigere, tættere og mere markerede øjenbryn på ca. 8 uger.

Kategorier: , ,

Aphro Celina Bryn serum er en dokumenteret virkningsfuld øjenbrynserum, der kan hjælpe til at få smukkere, fyldigere, tættere og mere markerede øjenbryn på ca. 8 uger.

100% dermatologisk testet, lever op til samtlige EU-standarder for kosmetik – IKKE  testet på dyr.

Serummet indeholder ikke olie og er derfor meget velegnet til at styrke og pleje egne vipper, hvis man benytter sig af lash extensions.

Hvis du farver dine bryn, vil du opleve at farven holder længere end sædvanligt

Denne øjenbrynsserum er mere kraftig end andre, fordi den indeholder koffein til at øge effekten. Derfor anbefales det ikke denne serum bruges til vipperne, da den vil være for kraftig. 

Denne serum påføres med penslen på hele brynet eller på det område som skal stimuleres og vækste. Anvendes én gang dagligt på ren og tør hud.

Når den ønskede effekt er opnået, bruges der kun serum 2-3 gange om ugen for at vedligeholde resultatet.

Ingredienser: Aqua, Butylene, Glycol, Glycerin, Chamomilla, Recutitia Flower Extract, Panthenol, PVP, Hydroxyethylcellulose, Potassium Sorbate, Caffeine, Biotin, Sodium Hyaluronate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Isopropyl Cloprostenate

Vægt 3 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bryn Serum – (Aphro Celina)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.